Să oferi sfaturi pentru fete nu este deloc ușor, în special datorită diferențelor care apar de la o generație la alta. Cu toate acestea, există câteva mici secrete pe care viața mi le-a descoperit și care, cred eu, sunt universal valabile, indiferent de era în care trăim. Pentru că știu cât de greu îți este să treci de la a fi fată, la a fi femeie, astăzi îți voi împărtăși câteva sfaturi pentru fete de care cu siguranță de vei bucura și tu.

Investește timp în pasiunile tale

În realitate, nu contează ce pasiuni ai. Cât timp acestea îți aduc satisfacție, bucură-te de ele și investește cât mai mult timp în acestea. Pasiunile noastre sunt cele care ne deosebesc de cei din jur și ne fac unici. Iar unicitatea atrage și te vei convinge de acest lucru în timp.

În plus, nu strică să fii bună într-un anumit domeniu. Poate că îți place să desenezi, sau poate că găsești alinare în călătoriile pe munte. Orice te-ar face pe tine fericită, fă-o, iar astfel vei schimba lumea.

Nu te stresa cu privire la aspectul tău fizic

Primim destul de des pe adresa redacției întrebarea „Cum știu dacă el mă place?”, iar răspunsul pe care îl trimitem este de obicei același. El te place oricum. Nu te stresa prea mult cu privire la cum arăți și nu căuta sfaturi pentru fete despre cum te poți aranja pentru a te face plăcută. În realitate, atunci cânt un băiat te iubește, nu îi va păsa de cum arăți, ci mai degrabă de cum vă veți petrece împreună timpul.

Totuși, dacă ai o problemă cu felul în care arăți, iată ce ai putea face pentru a îndrepta lucrurile: găsește o parte a corpului tău care te înnebunește. Ar putea fi picioarele, sânii sau chiar zâmbetul. Iar atunci când simți că ești dezamăgită și ai vrea să schimbi ceva la tine, amintește-ți de acea parte a corpului și te vei simți mult mai bine.

Păstrează-ți iubitul aproape, dar prietenii și mai aproape

În liceu sau în facultate este în general mult mai ușor să îți faci prieteni, în special pentru că activitățile comune vă permit să petreceți foarte mult timp împreună. După terminarea studiilor, vei observa că îți va fi mai greu să legi prietenii. De aceea, este de preferat să păstrezi legăturile cu prietenii tăi.

Chiar dacă ți-ai făcut un iubit, nu îi dedica acestuia tot timpul tău. În primul rând, nu ai vrea să „cheltuiți” toată atenția într-un timp foarte scurt, dar și mai important, pentru a păstra timp și pentru prieteni. Ține minte, odată pierdută prietenia, îți va fi foarte greu să refaci acea conexiune.

Mama ta îți poate da cele mai bune sfaturi pentru fete

Petrece timp alături de mama ta. Dacă nu poți, sun-o cât de des poți. Mama ta cu siguranță are experiența de viață necesară pentru a îți da cele mai bune sfaturi pentru fete. În plus, cel mai probabil îți cunoaște cercul de prieteni, gusturile, preferințele etc., iar astfel sfaturile de la ea vor fi „custom made”.

Fie că te-ai certat cu prietenul sau ai nevoie de un sfat cu privire la rochia pe care o vei purta la întâlnire, mama ta este persoana la care ar trebui să apelezi.

Desigur, nu uita că (deși este o resursă de informație utilă), mama rămâne mama. Așa că îmbrățișez-o sau spune-i cât de mult o apreciezi pentru tot ceea ce a făcut și încă face pentru tine.