Între data de 25 octombrie și 11 noiembrie are loc proiectul “Bucharest: Modernism Art Deco”.

Suntem invitați în spațiul expozițional al Universității de Arhitectură și Urbanism ‘Ion Mincu’ să redescoperim patrimoniul Modernist Art Deco al Bucureștiul, oferind totodată arhitecților și comunității de creatori din România ocazia de a-l dezbate profesional.

Putem vedea o antiteză între vechiul nostru oraș și noile schițe ale arhitecților pentru viitorul apropiat, monumente unice în stil parizian și clădirile noastre istorice ce din nefericire au rămas în paragină și au nevoie de renovare.

Aici e locul unde nostalgia trecutului se va îmbina cu efervescența prezentului. Toată clădirea are acest aer artistic, minimalist.

Expoziția, conferințele, dezbaterile și evenimentele conexe sunt adresate publicului larg și deopotrivă publicului specializat, toți iubitori de artă și patrioți.

Dacă și pentru tine este primul eveniment de artă sau expoziție, la fel ca și pentru mine de altfel, te invit cu mare drag să ne culturalizăm împreună. Doar din numeroase și diverse activități ne putem îmbogăți spiritual și mental.

Pentru mai multe detalii și pentru a urmări calendarul activităților, puteți accesa pagina lor web Art Deco București sau pe pagina lor de Facebook.