Poate că veți rămâne surprinși, dar da, majoritatea femeilor se machiază în continuare, deși poartă mască. Fete, adolescente, doamne și chiar femei de vârsta a treia, au decis să se machieze în continuare, deși poartă mască de protecție, deși nu se mai organizează petreceri, și nu în ultimul rând, deși riscă să li se strice machiajul. Categoria de femei care se machiază este cea mai numeroasă, diversificată și hotărâtă, aceasta se împarte după mai multe criterii:

După modul în care se machiază:

1.Cele care se machiază foarte finuț(doar rimel,fard și ruj);

2.Cele care se machiază doar în partea superioară a feței( rimel, iluminator, anticearcăn, etc);

3.Cele care se machiază folosind o gamă largă de machiaje, de la fond de ten, pudră, până la conturing și ruj.

 

După modul în care poartă masca:

1.Cele care își pun un șervețel în mască, pentru a nu murdări masca;

2.Cele care poartă masca mai largă în zona gurii și mai strâmtă în zonele laterale ale feței pentru a nu-și întinde rujul în special;

3.Cele care poartă mască sub nas, pentru a nu li se întinde rujul pe nas.

Ideea este că nimic nu le poate opri pe femei din a se machia, găsesc soluții, se adaptează, se retușează, fac cum fac și tot se machiază!

Categoria femeilor care nu se mai machiază de când trebuie să purtăm mască, este una foarte mică, deoarece din această categorie fac parte femeile care nu prea se machiau de fel, așa că nu reprezintă o mare pierdere pentru ele. În momentul în care se vor hotărî să se machieze vor face parte din categoria celor care se machiază finuț, pentru a le rezista machiajul și cu mască.

Așadar, dacă nu știați, ați aflat acum faptul că femeile sunt de neoprit când vine vorba de a arăta bine, de a fi feminine și de a-și scoate în evidență ceea ce au mai frumos, cum ar fi în cazul machiajului, ochii, evidențierea culorii acestora și nu numai.

Pentru o viață sănătoasă, consumați zilnic doza de machiaj recomandată!